Ki az Ármány? - Tudom, hogy ezt már unjátok, mert sok spirinek nagyon "bánccsa" a fülét, hogy nem csak a mindenütt jelenlévő angyalkás jóról beszélek, hanem e bolygó valódi lényegéről: a hazugságról, aminek MÉG mindenki kivétel nélkül a szolgája, különben nem lenne itt!

És az utolsó pillanatig fennálló mély-tudatlanság a legfőbb gravitációs erő, ami ideköt.

Akkor is, ha fellázadsz ellene, akár anyagi, akár spirituális síkon.

Mert sokkal mélyebb ez a hazugság, ami itt mindent körülvesz, hogy bárki ne csak a búcsúzás pillanatában józanodjon ki!

Az első alapvető igazság az Ármány e fő bolygóján, amitől rögtön összeomlanál még most is, akármilyen spiri vagy és angyalkákkal röpködsz éjjel-nappal az asztrálisban, hogy akit legjobban szeretsz, az is az ő szolgája... mert akit mindenki szeretet, az maga az ármány!

Mert akit legjobban szeretsz, nem tehet mást... ahogy te vagy éppen a párodnak az árulója, mert nem tehetsz mást... mert a párkapcsolatok mintái is a legfőbb szeretett lénytől, az Ármánytól jönnek!

Kérdezz meg bárkit a környezetben, hogy kit tisztel a legjobban, melyik híres embert?

Bárki is nevez meg, az maga az ármány!

Az Ármány egyik emanációja, de a legfőbb Ármány természetesen a legfőbb földi jó képviselője!

Vagyis orvos! És humanista természetesen. És jó.

Az Ármány előtted mindig a te jóságeszményeidben rejtőzik!

Nem vetted észre?

Persze, hogy nem vetted észre, hiszen egy huszonéves kamaszként te is zabáltad az életet, és sírtál, ha vágyaid nem teljesültek!

Majd később ezt áttranszformáltad spirituális síkra.

Ha pusztán csak a sátán uralkodna itt, azt már el lehetett volna zavarni, hiszen a fény automatikusan elűzi a sötétséget.

És az utóbbi 30 év spirituális ébredése elég lett volna ehhez.

Azonban főleg a 2000-es évtől mindenki értetlenül áll az előtt, mind az égiek, mind a földiek, hogy valójában mi folyik itt a Földön???!

És bárki rákérdezett már erre a tényre???

Bárki szükségét érezte annak, hogy megkeresse a valódi okot, hogy minden jó elképzelés és beharangozott mennybemenetel eddig miért mondott csődöt?

És amíg alapvető tudati fordulat nem történik, a jövőben is csődöt fog mondani!

Mert a jóságeszményeinkkel és jóság-elvárásainkkal van a probléma, nem azzal, hogy elutasítjuk a gonoszt, hiszen az nálunk születésünktől kezdve magától értetődő!

Az a probléma, hogy minden jóság földhöz köt!!!

A földi jóság - erről ismerszik meg!

És így rögtön az Ármány szolgálja lettél!

És a megoldás?

A kozmikus jóság természetesen, akármilyen sci-fisen is hangzik. csakhogy ehhez kozmikus tudat is kell!

Ha ez a kozmikus tudat itt és most nem jelenik meg, akkor elvesztjük a csatát a Föld felszabadításáért, ez abszolút biztos!

A hármas együttállás megjelenése a tudatban, lesz ennek a jele, hogy az új világegyetemi év első napja felvirradt!

 

https://www.youtube.com/watch?v=tg3vUL8-jDE

 

 

Kiemelt cikkek

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 1. rész

Evukációs flották a Föld körül
Evukációs flották a Föld körül

 A kezdőlapon jó egy éve feltett hét alapkérdés megválaszolására eljött az idő :

1. Mik az ufók?

Olyan űrjárművek, melyeket a ( Földnél ) magasabban fejlett technikai civilizációk entitásai bolygók és/vagy naprendszerek közötti közlekedésre rutinszerűen használnak.

Azonban az „ufó” meghatározás természetesen nem pontos, sőt inkább cinizmusról és tudatlanságról tanúskodik, mivel ez a mozaikszó egyszerre tükrözi a mai ( bár már nem sokáig )  uralkodó, euro-amerikai típusú áltermészettudomány materialista szemléletét, másrészt azt is, hogy még a durvaanyagban észlelt jelenségeket is automatikusan letagadják, ha a mindennapi tapasztalat ellentmond a materialista elméleti rögeszméknek.

Bővebben ...

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

Most, hogy közeledünk a galaktikus együttállás sorsdöntő napjához, és az ezzel együtt járó kibírhatatlan lelki feszültségeket is megtapasztalva, melyet a remény és kétség szinte percenkénti váltakozása okoz a Fény után vágyakozó lélekben, eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk a magyarság kozmikus küldetéséről, arról az örök és szent megbízatásról, melyet minden földi nép közül éppen a földi magyarság tagadott meg a legjobban!

Bővebben ...

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 2. rész

Adamski találkozása Orthonnal
Adamski találkozása Orthonnal

2. Honnan jönnek?

 

Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

Bővebben ...

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Elég furcsa idővonalon vagyunk - vagy inkább ebben rekedtünk, mivel az események itt még olyanok, mint amikor egy régi zenegép zsinórját lejátszás közben kihúzzák a konnektorból, így az utolsó, már senkit sem érdeklő zeneszám, egyre halkulva, egyre akadozva ugyan, de még továbbfolytatódik - viszont az új, korszerű lejátszó sehol sincs, így az új időknek új dalai sem hallhatóak még.

Ez a fő probléma.

Bővebben ...