1993. március 23.

A Univesity of California in Los Angeles (UCLA) egyetemen mindenki Ben Rich előadására vár.

Ben Rich többek között a Lockheed Martins Skunk Works főmenedzsere és kutatófejlesztője, mely cégénél a féltitkos lopakodó technológiájú repülőket fejlesztik ki az ötvenes évek óta.

A meghirdetett előadásában főleg erről fog beszélni, de sok százan remélik, hogy másról is, még titkosabb projektekről.

És így is történt, egy óráig folyamatosan az SR-71 Blackbird kémrepülőgépről és az F-117-ről beszélt, meg néhány még újabb kísérleti konstrukcióról.

Ám az előadása vége felé megjegyezte:

"Ami önöknek csak a fantáziában létezik, azt a Lockheed Skunk Works már meg tudja valósítani!"

Majd hozzátette:

"Már rendelkezünk olyan technikával, hogy más naprendszerekbe utazzunk. Azonban ezek a technológiák el vannak zárva fekete projektekben."

Majd egy képet mutatott, melyen egy repülőcsészealj éppen felemelkedik és eltűnik a végtelenbe.

Végül ezzel a (félig vicces) mondattal zárta az előadását:

Van olyan technológiánk, mellyel az ET-t haza tudjuk vinni!"

Ám az előadás után néhányan még nem hagyták, körbeállták és próbálták faggatni az előadót, hogy valami konkrétat is mondjon, hogy mi folyik itt?

Erre Ben Rich az kérdezte tőlük:

"Önök lehetségesnek tartják, hogy más naprendszerekbe tudjunk utazni?"

"Ó, biztosan" - felelte valaki - "csak hát olyan hosszan tartana az út!"

Erre Rich azt felelte: "Nem, nem hosszan!"

"A hiba a jelenlegi tudományban van! Rosszak az egyenletek!

Nálunk, a Skunk Works-nél elég sokan foglalkoznak alternatív meghajtástechnológiával, amely lehetővé teszi a csillagközi repülést, és ők MIND arról számolnának be önöknek, hogy Einstein relativitáselmélete teljesen helytelen!"

Erre egyesek nem akartak hinni a fülüknek, hiszen a hivatalos tudomány-propagandában mindig Einstein a legfőbb isten, úgyhogy visszakérdeztek:

"Azt akarja ezzel mondani, hogy a maguk cégénél elméleti fizikusok is vannak, olyan zsenik, akik az űrrepülés új elméletét dolgozták ki?"

Ben Rich: "Természeten vannak! És mind azt mondaná Önöknek, hogy Einstein alapvetően tévedett!"

Ben Rich még 22 hónapot élt, és 1995. januárjában elhunyt.

(Megj: az ottani hallgatók, Ben Rich utolsó mondatait úgy értelmezték, bár ő nem mondta ki nyíltan, hogy a csillagközi közlekedés kulcsát, a fénysebesség feletti utazást, ők már megvalósították, mind elméletileg, mind gyakorlatilag - hogy Einsteint a kukába dobták!)

 

 

Jelen volt akkor Jan Harzan mérnök is, aki a 2013-as Steven Greer Sirius filmjében beszél erről:

 

https://www.youtube.com/watch?v=FB3ngWGwShs&t=9s

 

Ugyanez a részlet a magyar feliratos filmben: 1 ó 34p 32 mp-től 1 ó 36 p 15 mp-ig:

 

https://videa.hu/videok/emberek-vlogok/sirius-teljes-film-33OTl15Qofb1XI0C?fbclid=IwAR2OwSgcTK2EDKnfSiYpXwhX8Im79HQUkyXM-bRRV7-93sceme4UDtzqoD8

 

 

Kiemelt cikkek

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 1. rész

Evukációs flották a Föld körül
Evukációs flották a Föld körül

 A kezdőlapon jó egy éve feltett hét alapkérdés megválaszolására eljött az idő :

1. Mik az ufók?

Olyan űrjárművek, melyeket a ( Földnél ) magasabban fejlett technikai civilizációk entitásai bolygók és/vagy naprendszerek közötti közlekedésre rutinszerűen használnak.

Azonban az „ufó” meghatározás természetesen nem pontos, sőt inkább cinizmusról és tudatlanságról tanúskodik, mivel ez a mozaikszó egyszerre tükrözi a mai ( bár már nem sokáig )  uralkodó, euro-amerikai típusú áltermészettudomány materialista szemléletét, másrészt azt is, hogy még a durvaanyagban észlelt jelenségeket is automatikusan letagadják, ha a mindennapi tapasztalat ellentmond a materialista elméleti rögeszméknek.

Bővebben ...

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

Most, hogy közeledünk a galaktikus együttállás sorsdöntő napjához, és az ezzel együtt járó kibírhatatlan lelki feszültségeket is megtapasztalva, melyet a remény és kétség szinte percenkénti váltakozása okoz a Fény után vágyakozó lélekben, eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk a magyarság kozmikus küldetéséről, arról az örök és szent megbízatásról, melyet minden földi nép közül éppen a földi magyarság tagadott meg a legjobban!

Bővebben ...

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 2. rész

Adamski találkozása Orthonnal
Adamski találkozása Orthonnal

2. Honnan jönnek?

 

Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

Bővebben ...

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Elég furcsa idővonalon vagyunk - vagy inkább ebben rekedtünk, mivel az események itt még olyanok, mint amikor egy régi zenegép zsinórját lejátszás közben kihúzzák a konnektorból, így az utolsó, már senkit sem érdeklő zeneszám, egyre halkulva, egyre akadozva ugyan, de még továbbfolytatódik - viszont az új, korszerű lejátszó sehol sincs, így az új időknek új dalai sem hallhatóak még.

Ez a fő probléma.

Bővebben ...