Ez egy kb. 30 évvel ezelőtti ufó-dokumentumfilm, amikor még voltak ilyenek...

Elég kb. 17. perctől nézni, mert attól kezdve langyosodik, attól kezdve jelennek meg a pozitív esetek is, az eleje viszont a szokásos elrablások.

Mindenestre 20 év óta semmilyen ufó-dokumentumfilm nem készült, már amiket a tévécsatornákon is leadtak.

És hogy a tévé is legalább hónaponként 5 percre beadjon valami primitív ufó hírt, ami a kilencvenes években még a magyar tévében is szokás volt - ez döbrögi fáraó alatt teljesen kizárt! Ez nem hoz neki szavazatot, csak a nyugdíjasok nemzeti lózungokkal való folyamatos hülyítése, vagyis Szellem folyamatos meggyilkolása!

És dogmatikus, azaz szellemi halott történelmi egyházakkal való lepaktálása ugyanezen okból...

Még egyszer: a Vízöntő korszak kezdete tudatilag az ufológiával kezdődik!!!

Pontosabban: a spirituális ufókutatással!

Hogy mindenütt azt oktatják! Nincs ennél fontosabb tudomány, amiről az jelenlegi emberiség 99.999...%-a még csak nem is halott!

Hogy az ufójelenség egyre mélyebb megértésével kezdődik minden!

Ha egy 21. századi társadalomban már/még nincs jelen az ufótéma, sem az elektronikus médiában, sem az újságokban, sem könyvkiadásban, sem a közbeszédben, akkor az a társadalom szellemileg már halott!

Mert már nincs ifjúsága, mert már nincs hite a jövőben!

Ez a Teremtővel szembeni legnagyobb bűn!

A Szellem tudatos meggyilkolása!

Maradék spirik meg közben csak az szerelemért vergődnek, holott a Vizöntő korszak kezdetben a teljesen új tudásról szól, amiből magától következik a Vízöntő-szabadság és a Vízöntő-szerelem!

A kozmikus szerelem.

Videó Linkje: Ufókrónikák dokumentumfilm

Kiemelt cikkek

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 1. rész

Evukációs flották a Föld körül
Evukációs flották a Föld körül

 A kezdőlapon jó egy éve feltett hét alapkérdés megválaszolására eljött az idő :

1. Mik az ufók?

Olyan űrjárművek, melyeket a ( Földnél ) magasabban fejlett technikai civilizációk entitásai bolygók és/vagy naprendszerek közötti közlekedésre rutinszerűen használnak.

Azonban az „ufó” meghatározás természetesen nem pontos, sőt inkább cinizmusról és tudatlanságról tanúskodik, mivel ez a mozaikszó egyszerre tükrözi a mai ( bár már nem sokáig )  uralkodó, euro-amerikai típusú áltermészettudomány materialista szemléletét, másrészt azt is, hogy még a durvaanyagban észlelt jelenségeket is automatikusan letagadják, ha a mindennapi tapasztalat ellentmond a materialista elméleti rögeszméknek.

Bővebben ...

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

Most, hogy közeledünk a galaktikus együttállás sorsdöntő napjához, és az ezzel együtt járó kibírhatatlan lelki feszültségeket is megtapasztalva, melyet a remény és kétség szinte percenkénti váltakozása okoz a Fény után vágyakozó lélekben, eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk a magyarság kozmikus küldetéséről, arról az örök és szent megbízatásról, melyet minden földi nép közül éppen a földi magyarság tagadott meg a legjobban!

Bővebben ...

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 2. rész

Adamski találkozása Orthonnal
Adamski találkozása Orthonnal

2. Honnan jönnek?

 

Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

Bővebben ...

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Elég furcsa idővonalon vagyunk - vagy inkább ebben rekedtünk, mivel az események itt még olyanok, mint amikor egy régi zenegép zsinórját lejátszás közben kihúzzák a konnektorból, így az utolsó, már senkit sem érdeklő zeneszám, egyre halkulva, egyre akadozva ugyan, de még továbbfolytatódik - viszont az új, korszerű lejátszó sehol sincs, így az új időknek új dalai sem hallhatóak még.

Ez a fő probléma.

Bővebben ...