A pokolban minden arról szól, hogy a valóság független tőled - ezen dolgozik minden kis és nagy ördög, hogy ezt az illúziót valóban el is higgyed.

Hogy pl. a saját életedet is valaki más "csinálta", vagy átvitt, vagy gyakorlati értelemben.

Hogy a társadalmat és a kozmoszt is más csinálta, egy tőled független erő vagy isten.

De a trükközést nem veszed észre!

Hogy a show belül mindig, mindenütt csak egyetlen fókusz van:

saját magad!

Bárhova fordulsz, itt minden erő vissza akar tartani a tudatosságban!

És ez pont addig tragédia, míg nem vagy szuperpozícióban!

Persze ez a "szuperpozíció" is pont olyan fogalom, mint a többi:

elterel a lényegtől!

A sátán-elvtárs óriási trükközése kell már 100 éve folyamatosan, hogy a kvantummechanika fogalmai is pont azt ne jelentsék, mint amit jelenteni kellene!

Hanem az ellentétét.

Hogy egy szar valószínűség vagy, így örülj, hogy az istenek vagy a természeti erők egyáltalán megengedték, hogy az egyik valószínűséged éltre keljen - egy ideig.

Emlékeztek, hogy Siva istent legtöbbször sokkarúnak ábrázolják, nem?

Ez a mindenütt-jelenvalóságot fejezi ki természetesen, bár a hindu istenek olykor többfejűek is, ami ugyanazt jelenti.

Ezt modern nyelven kifejezve egy szuperpozícióban lévő lényt ábrázol.

A jövő-jelen nyelvével kifejezve meg pont téged ábrázol!

Nyilván az élet addig tragédia meg pokol, míg az ember nincs elemi szuperpozícióban!!!

Ez a vegytiszta materializmus, amibe még mi is benne vagyunk érzékszervileg.

Ám ha már bizonyos pillanatokban megjelenik a jövő csodálatos világa előtted, akkor már kezdesz elemi szuperpozícióban lenni.

De még mindig nem vagy egyszerre itt és ott!

Pedig ez az elemi szuperpozíció! Hogy kettő van belőled!

És ha már kettő van belőled, ami közül az egyik a paradicsomban van - akkor?

Mi lenne fontos ma igazán neked?

Egy olyan állapotban, mikor már ez az elemi szuperpozíció is elhozta a halhatatlanság folyamatos örömét?

 

 

A szuperpozíció egyik gyakorlati példája, amely a jövő-jelen inkarnációnkra mutat rá.

Következő személyiségünk egy kozmikus lény!

Aki egy paradicsomi bolygón lakik, és lakott is, mivel csak átmeneti ideig tartózkodott a Földön.

Itt van pl. Elizabeth Klarer személyisége, akinek a története nagyjából már nekünk is ismert:

 

https://www.spiritufo.ditro.hu/.../ufo-irodalom/241-a-feny-titkai

 

A spirituális ufó-irodalomból ismert az ő nagy szerelmi kapcsolata Akonnal, mely szerelem túl mutat az inkarnációkon, és folyamatosan tart a mai napig a Meton boygón.

Nos, Elizabeth Klarer 1994-ben meghalt a Földön - látszatra, mivel abban a pillanatban megszületett újra a Meton bolygón, ahol mindig is szuperpozícióban volt.

2019-ben Gladelia néven újra bejelentkezett néhány ember előtt, és felfedte, hogy őt korábban a Földön Elizabeth Klarernek hívták.

Elmondta azt is, hogy a tudata folyamatos maradt, csak testet váltott, és most is nagy szerelemben él Akonnal a Metonon.

De figyelmeztetett arra is, hogy megtestesüléseket ne a test, hanem a lélek szempontjából nézzük, ekkor folyamatos halhatatlan tudattal rendelkezünk, bármilyen testben is vagyunk pillanatnyilag, és az egymást követő életeket egyetlen tudat fogja át, ahogy most a mi egymást követő napjainkat is.

De ne feledjétek:

Ezek az összefüggések már azért tudatosak nekünk, mert az igazi lényünk egyre inkább a következő inkarnációnk kozmikus lénye!!!

 

 

Kiemelt cikkek

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 1. rész

Evukációs flották a Föld körül
Evukációs flották a Föld körül

 A kezdőlapon jó egy éve feltett hét alapkérdés megválaszolására eljött az idő :

1. Mik az ufók?

Olyan űrjárművek, melyeket a ( Földnél ) magasabban fejlett technikai civilizációk entitásai bolygók és/vagy naprendszerek közötti közlekedésre rutinszerűen használnak.

Azonban az „ufó” meghatározás természetesen nem pontos, sőt inkább cinizmusról és tudatlanságról tanúskodik, mivel ez a mozaikszó egyszerre tükrözi a mai ( bár már nem sokáig )  uralkodó, euro-amerikai típusú áltermészettudomány materialista szemléletét, másrészt azt is, hogy még a durvaanyagban észlelt jelenségeket is automatikusan letagadják, ha a mindennapi tapasztalat ellentmond a materialista elméleti rögeszméknek.

Bővebben ...

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

Most, hogy közeledünk a galaktikus együttállás sorsdöntő napjához, és az ezzel együtt járó kibírhatatlan lelki feszültségeket is megtapasztalva, melyet a remény és kétség szinte percenkénti váltakozása okoz a Fény után vágyakozó lélekben, eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk a magyarság kozmikus küldetéséről, arról az örök és szent megbízatásról, melyet minden földi nép közül éppen a földi magyarság tagadott meg a legjobban!

Bővebben ...

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 2. rész

Adamski találkozása Orthonnal
Adamski találkozása Orthonnal

2. Honnan jönnek?

 

Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

Bővebben ...

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Elég furcsa idővonalon vagyunk - vagy inkább ebben rekedtünk, mivel az események itt még olyanok, mint amikor egy régi zenegép zsinórját lejátszás közben kihúzzák a konnektorból, így az utolsó, már senkit sem érdeklő zeneszám, egyre halkulva, egyre akadozva ugyan, de még továbbfolytatódik - viszont az új, korszerű lejátszó sehol sincs, így az új időknek új dalai sem hallhatóak még.

Ez a fő probléma.

Bővebben ...