Ha tudnánk, minden nap szenzáció lenne!

Minden nap vörös szőnyeggel, díszszázaddal és ágyúlövésekkel várnánk az "idegeneket", vagyis a rokonainkat, vagyis saját magunkat a jövő-jelenünkből.

És... elkezdődne a paradicsom.

De ezt még nem hiszitek el - ez abszolút biztos!

Így várni kell mindig 50-100 évet, hogy végre tekintélyeitek is elhiggyék ezt, aztán majd az inkarnációtok is elhiszi valamikor!

Egyébként eddig is ez a játék ment: a szokásos 50-100 év késés az ébredésben!

Ha nem tört volna ki az I. világháború, akkor mindenki min. 50-100 évvel korábban ébredezett volna - ez is abszolút biztos.

De aki még most is tekintélyektől, vagyis a sötétségtől függ, annak a 22.-23. században kell folytatnia - ez is abszolút biztos.

Miről van szó tehát?

Arról, hogy a Vízöntő korszakban a konkrét mindennapi életben kell megjelennie annak, amit a Halak korszakban az emberek a felhők közé vagy a távoli mennyekbe fantáziáltak!

Így pl. minden istennek közöttünk kell járnia-kelnie, és minden csodának háztartási automataként minket kell szolgálnia.

Krisnával, Buddhával, Jézussal meg istennőkkel fogsz menni bevásárolni, nem a szokásos anyóssal, mint most.

De ezt sem hiszed, mert még a régi Föld lakója vagy, ahol azt hiszik, hogy mindenből csak egy van!

Így belőled is, meg az istenekből is...

Nem - végtelen!

Ha egy követ beledobsz egy tóba, akkor a vízgyűrűk végül koncentrikusan az egész tó felületén egy bizony idő múlva továbbhullámoznak.

Ebből aztán a földi tudomány azt a következtetést vonta le, hogy a hatás terjedése egyszeri esemény, és főleg azt, hogy idő kell hozzá, és hogy az idő függvényben a hatás gyengül.

Mivel csak jelenség anyagi részét bámulják, mert a szemük kocsányon lóg a fizikai agyon.

Azonban minden fizikai jelenség mögött van egy érzelmi és egy szellemi hatás is!

Az ébredező spirik most ismerkednek az érzelmi világegyetem nagy disneylandjével, ahol minden fantázia élő valóság, miután a kötelező sámánbeavatásukat megkapták.

Itt már minden fizikai esemény minden irányban, gyengületlenül és azonnal megjelenik!

A hatás csak az adott személy hitrendszerétől függ.

A kauzális világegyetemben pedig minden asztrális hatás oka jelenik meg: a tudat!!!

A te tudatod!

Emlékeztek az 1997-es Kapcsolat c. filmre?

Ott a 25 fényévre lévő Vega-csillagrendszerből küldtek üzenetet a Földre, mintegy válaszul az első földi rádió- és tévéadásokra.

Az egész film-forgatókönyv Carl Sagan könyve alapján készült.

Aki az egyik főkolomposa volta annak, hogy az emberiség bevegye azt a sztorit, hogy az űrkommunikációhoz idő kell!

A másik Frank Drake volt, de mindkettő sárkány. (Drake és Sagan is sárkányt jelent, de a Sagan konkrétan a magyar sárkány szóból!)

1963-ban felépítették az Arecibo-ban a Föld akkori legnagyobb rádióteleszkópját, hogy figyeljék az "idegen" jeleket a világűrből.

Vagyis hogy ne figyeljék természetesen, mert ha jött, mert minden nap jött, akkor sikítva rohantak telefonálni forródróton a főnökeinek, hogy most mit csináljanak, hány ezer évre titkosítsák őket?

A válasz rendszerint az volt, hogy örökre - ez a minimum!

De azt is hozzátették: majd csinálunk filmet arról, hogy milyen lelkiismeretesen kutatunk, Carl majd megírja hozzá forgatókönyvet.

Szóval 11 év zabhegyezés, meg természetesen millió dolláros állami támogatások lenyúlása után, Drake és Sagan elhatározta, hogy Arecibo-val csak kellene már valamit kezdeni, mert túl feltűnő, hogy eddig nincs semmi eredmény.

Ezért 1974. november 16-án binális kódokban rádióüzenetet küldtek a 25.000 fényévre lévő M13 gömbhalmaz felé, hogy jelezzék az esetleges ott élőknek, hogy itt vagyunk és élünk.

A két fő-bűnöző persze nem volt hülye! Világos, hogy nem egy közeli naprendszerbe küldték az üzenetet, mert akkor a 20-25 év múlva várható lett volna rá a válasz is!

Pontosabban: a földi tudomány és ezért a hülye-emberiség elvárásai szerint, azaz: 20-25 év múlva kérdőre vonhatták volna őket! De ami számunkra még hírnévnél is fontosabb volt: az évi több millió dolláros bevételüktől foszthatták volna meg, hogy semmit sem produkáltak!

Így 1974. november 17-étől megint szundizhattak tovább, fürödhettek a dollárban, meg minden médiafelületen az emberiség tudós lángelméiként pózolhattak, hiszen a válasz csak 50.000 év múlva várható!

Ám a válasz 26 év és 9 hónap múlva jött meg!

2001. augusztus 19-én.

Mit ad isten: pont egy olyan dél-angliai gabonakörben, ami 500 méterre van chilboltoni rádiótávcsőtől!

Ez a gabonába beégetett üzenet binális kódú mása volt az 1974-es elküldöttnek, azzal a különbséggel, hogy itt a földönkívüliek a földi kódrendszerben önmagukat írják le!

Képzelhetitek, milyen pánik tört ki azonnal chilboltoni rádiótávcső munkatársai között!

Ilyen még nem fordult elő!

Ezt nem lehet csak olyan egyszerűen örök időkre titkosítani!

Nyilván, ha megint azzal jönnek elő, hogy ezt a gabonakört is két részeg kocsmatöltelék taposta ki egy éjszaka alatt, vasalódeszkával a talpukon, még inkább nevetségessé teszik magukat, ezért a szokásos hallgatást választották, annak is mélykussolás-változatát - miközben a munkatársak fele szívinfarktust kapott.

Így működnek a hüllők, kedves barátaim!

Az igazság a leghalálosabb méreg számukra.

Csak a hazugság az egyetlen közeg, ahol tudnak létezni, ahol jól érzik magukat - ez a mi világunk!

 

 

 A kép jobb oldalán az 1974-es elküldött üzenet, mellette balra az 2001-es válasz.

A kódolt üzenetben most csak egyre szeretném felhívni a figyelmet, ami még így is jól látható és értelmezhető:

a megjelenített naprendszerekre!

Alul a második fő ábrasor a '74-esnél a Napot és 9 bolygóját ábrázolja.

Jobbra 3x3 fekete kocka a Nap, egy-egy fekete kocka a Merkúr, a Vénusz, a Föld és a Mars. 3. kocka kicsit előre ugorva, kapcsolódva a felette lévő ember-figurához, jelezve, hogy a Föld bolygón humanoidok laknak.

Majd jön két fekete kockacsoport hármasával egymás alatt: a Jupiter és a Szaturnusz, a nagy óriásbolygók, két kocka egymás alatt kisebb óriás bolygók: Uránusz és Neptunusz, majd megint egy kocka, a Plútó, mint Föld-típusú bolygó.

Ez eddig világos.

Azonban a 2001-es válaszüzenet megfejtéseiben sehol sem találkoztam azzal, hogy nyilvánvalóan az a naprendszer nem a miénket, hanem éppen a földönkívüliekét ábrázolja!

Rögtön azzal, hogy az ő csillagjuk csak 4 fekete kockából áll, vagyis kisebb a Napjuk, mint a miénk.

Utána 4 fekete kocka következik egymás után, jelezve, hogy Föld-típusú bolygókról van szó, de itt már a 3. mellett a 4. is kiugrik, vagyis a földönkívüliek ezen a két bolygón élnek! + van egy virágszirom-jellegű formáció négy kockával, középen üres kockával, ami szerintem egy óriási, bolygószerű űrállomást jelent. (Mindenesetre ez a világszirom nagyon Jupiter-szerű!)

Vagyis azok a földönkívüli barátaink, akik 2001-ben válaszoltak nekünk, két Föld-szerű bolygón és egy óriási űrállomáson élnek.

Utána még 4 bolygó következik a naprendszerükben:

kettő kisebb óriásbolygó, mint a mi Uránuszunk, és kettő Föld-szerű bolygó.

(A nagy fejű ET mellett balra meg van adva pontosan az is, hogy 2001. augusztusában mennyi volt e földönkívüli faj pontos létszáma: 12.742.213.502 fő!)

 

 

 

Kiemelt cikkek

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 1. rész

Evukációs flották a Föld körül
Evukációs flották a Föld körül

 A kezdőlapon jó egy éve feltett hét alapkérdés megválaszolására eljött az idő :

1. Mik az ufók?

Olyan űrjárművek, melyeket a ( Földnél ) magasabban fejlett technikai civilizációk entitásai bolygók és/vagy naprendszerek közötti közlekedésre rutinszerűen használnak.

Azonban az „ufó” meghatározás természetesen nem pontos, sőt inkább cinizmusról és tudatlanságról tanúskodik, mivel ez a mozaikszó egyszerre tükrözi a mai ( bár már nem sokáig )  uralkodó, euro-amerikai típusú áltermészettudomány materialista szemléletét, másrészt azt is, hogy még a durvaanyagban észlelt jelenségeket is automatikusan letagadják, ha a mindennapi tapasztalat ellentmond a materialista elméleti rögeszméknek.

Bővebben ...

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

Most, hogy közeledünk a galaktikus együttállás sorsdöntő napjához, és az ezzel együtt járó kibírhatatlan lelki feszültségeket is megtapasztalva, melyet a remény és kétség szinte percenkénti váltakozása okoz a Fény után vágyakozó lélekben, eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk a magyarság kozmikus küldetéséről, arról az örök és szent megbízatásról, melyet minden földi nép közül éppen a földi magyarság tagadott meg a legjobban!

Bővebben ...

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 2. rész

Adamski találkozása Orthonnal
Adamski találkozása Orthonnal

2. Honnan jönnek?

 

Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

Bővebben ...

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Elég furcsa idővonalon vagyunk - vagy inkább ebben rekedtünk, mivel az események itt még olyanok, mint amikor egy régi zenegép zsinórját lejátszás közben kihúzzák a konnektorból, így az utolsó, már senkit sem érdeklő zeneszám, egyre halkulva, egyre akadozva ugyan, de még továbbfolytatódik - viszont az új, korszerű lejátszó sehol sincs, így az új időknek új dalai sem hallhatóak még.

Ez a fő probléma.

Bővebben ...