- A Vénusz tiszta óceánokkal rendelkezik, melyekben sehol sincs szennyeződés, és kristálytiszta folyókkal. De az óceánok olykor még viharosabbak mint nálunk.

- Nagy kiterjedésű, természetes erdőkkel bír.

- Évszakok természetesen váltakoznak, de sokkal enyhébb módon, mint nálunk.

- Nincsenek nagyvárosok, otromba felhőkarcolókkal csak a természettel harmonizáló falusi-kertvárosi környezet.

- A népesség kb. 4 milliárd fő. - Nincsenek csúnya távvezetékek vagy más hasonló dolgok teleaggatva hirdetéssekkel.

- Nincsenek szigorú törvények vagy más korlátozó szabályok

- De a vénusziak népességszámot ellenőrzés alatt tartják.

- Nincsenek az ipari termeléshez szükséges gyárak

– neki fölöslegesek az ilyesmik, mivel minden „termelés” a természet teremtő erejének irányítása révén történik, amely által különböző atomokat / anyagokat vegyítenek minden olyan dologhoz, amelynek az előállítása nekik szükséges.

- Minden vénuszi épület harmonizál a természeti környezetével és így fokozza a bolygó szépségét.

- Nincsenek magas épületetek, de lakóotthonok a föld alatt is megtalálhatók.

- Nincsen szükségük villanykörtékre vagy más hasonlókra, mivel a házak burkolata vékony rétegben olyan különleges anyaggal rendelkezik, amely önmaga sugároz különböző szinteken, amit szabályozni tudnak.

- Az energia termelését abból az elektromágneses erőtérből nyerik, amely mindig mindenütt jelen van.

- Úgy, ahogy ezt nálunk Tesla is feltalálta, bár őt a pénz / a sötétség urai leállították a további kutatásokkal, így a hagyományos energia hosszú időre rabszolgasorba taszította a Földet. Bár meg kell jegyezni, hogy Földünk korai civilizációi korlátozott mértékben használták ezt az energiát.

- Minden lakóotthon a Vénuszon teljesen önellátó minden tekintetben, mind a ki- és bemenő energiákat tekintve. Belül hasonló a bútorozottság, mint nálunk.

- Jóval kevesebb alvásidőre van szükségük, mint nekünk : ők a napi ébrenléti idejük kb. 4%, míg mi kb. 20-30%-t töltjük alvással. ( Ez teljesen logikus, mivel az alvás az idegek regenerálódási folyamata a tudat impulzusai miatt, és a Vénuszon tulajdonképpen semmilyen durva vagy pusztító energiát hordozó gondolatképet sem alkotnak. )

- Táplálékukat legtöbbször természetesen fogyasztják, a lehető legkevesebbet főznek. Nem fagyasztják az ételt, mivel akkor elveszti az életerejét. Egyébként is a hideg és a meleg ételek sokkot okoznak az emésztőrendszernek.

- Tiszta vegetáriánusok, nem ölnek állatokat. A termőterületeiken csak biodinamikus, organikus gazdálkodás folyik. - A lakóotthonok tisztán tartása mágneses úton történik, olyan tisztítórobotok révén, amelyek beszívják a port és más oda nem illő részecskéket.

- A Vénuszon nincsenek országok, határok, elkülönített földterületek és így csak egy beszélt nyelv van ( szanszkrithoz nagyon hasonló ), és csak egy hit : a tényleges igazságba való belátás.

- Nincsenek politikai küzdelmek és hatalmi harcok. Nincsen pénz, nincsenek adók.

- Nincs szegénység és nyomor.

- Nincs bűnözés, és nincsenek háborúk.

- A közösség tulajdonában van minden, és nincsen szükség arra, hogy valaki személyesen birtokoljon valamit. Mindent megosztanak egymással, és abban lelik az örömüket, ha másokkal megosztják, amijük van. Egyáltalán nincs szükségük személyes vagyonra. ( De természetesen nem valami diktatórikus állam birtokol mindent, mert minden dolog mindenkinek a használatában lehet. )

- Mindenki hozzájárul valamilyen szolgáltatással vagy felajánl valamilyen terméket/alkotást a közösségnek. Mindenki szabadon választhat bármilyen szolgáltatást, amit szeretne igénybe venni. - Az ellátásukhoz szükséges minden nyersanyagot és ásványt az aszteroidákról veszik, hogy így elkerüljék az élő bolygójuk megsebzését.

- Nem használnak kereket a közlekedési eszközeiken. ( Ugyanis ez a találmány fékezi a spirituális erők kifejlődését – ahogy ezt még a közelmúltban Tibetben is tudták, de ahogy a korábbi mágikus civilizációk korszakában, Atlantisz és Lemuria idején sem alkalmazták ezeket. )

- A Vénuszon olyan közlekedési eszközök vannak, amelyek a mi városi buszainkra emlékeztetnek, csak a vénuszi buszok a talaj vagy a víz felett lebegve közlekednek.

 

Néhány információ a vénuszi emberekről

Telepatikus kommunikálnak egymással, nincs szükségük telefonra, bár lakóotthonaikban vannak 3d-s kivetítő képernyők is, amelyen egymással vizuálisan beszélgethetnek.

Nem függnek olyan mereven az órától meg az időtől, mint nálunk, bár az „idő” ott is létezik, csak sokkal szubjektívebben, személyre szabottabban.

Nincsenek stresszet okozó sportok, csak pl. olyan labdajátékok, amelyek a testi egészséget és a közös játék lelki örömét szolgálják. Emiatt sokkal jobb egészségi állapotban vannak, mint akár egy aktív sportoló is a Földön.

Már korszakokkal korábban felszámolták a betegségeket, így akár 800-1000 évig is elélhetnek ugyanabban a testben, az öregedés ismeretlen fogalom náluk. Ha pedig valaki úgy dönt, hogy leveti az anyagtestét, azzal a vénuszlakók továbbra is telepatikus kapcsolatban maradnak.

A családalapításhoz nekik nincs szükségük házassági szertartásra és eskütételére, mivel a pár egyszerűen megállapodik egymás közt, hogy együtt fognak működni mind testileg, mind spirituálisan egy közös célért. A nemi kapcsolatot is egy magasabb spiritualitás eszközének tekintik, kivéve, amikor gyermeket akarnak nemzeni.

Vénuszon minden gyermek kb. 5 év alatt ( mint minden Magasan Fejlett Társadalomban ) eléri a kifejlett felnőtt szintet, mind testileg, mind lelkileg, mind szellemileg!

Ez amiatt is van, mert tudatos kapcsolatban vannak az előző életeik felhalmozott tudásával és szakértelmével.

Tanítási módszerükkel közvetlenül az agyba tudják vinni minden bonyolult ismeretet, a hagyományos közvetítő eszközök nélkül.

A Vénuszon nincsenek vallások, nincsenek egyházak, mivel minden összhangban vannak a természettel. Számukra csak az ÉLET maga az egyetlen vallás!

De természetesen tudják, hogy sohasem lehetnek teljesen tökéletesek.

 

Űrhajóikról

Óriási anyahajóik vannak, mint valami mozgó városok, melyeknek segítségével felfedezik az univerzumot. Ezeken sok millió embernek van hely.

Így vénuszi életet gyakran a hasonlóan fejlett anyahajóikon való űrutazásokkal cserélik fel.

Azt mondják, hogy a technikailag magasan fejlett űrutazásnak és a spirituális életnek harmonikusan kell egymás mellett haladniuk.

És bár olyan rezgési szinten vannak, hogy normális esetben nem látják a mi 3d-s civilizációnkat, de bármikor hozzá tudják igazítani magukat a mi földi rezgési szintünkre.

Űrhajóik ÉLŐ fémszerű anyagból vannak, melyekkel TUDATOSAN képesek kommunikálni akkor is, ha az űrhajóikon kívül tartózkodnak! Ha pl. valamit kérdeznek az űrhajótól, az űrhajó magától válaszol.

És képesek természetesen az időben is utazni velük.

Ha túl sokáig állomásozik egy anyahajó felettünk, akkor automatikusan kezd eltűnni a mi rezgésszintünkről, de ezt mindig korrigálni tudják.

Egy vénuszi anyahajó általában 8-16 km magasan állomásozik a föld felett az ötödik dimenzióban. Róla indulnak azok a kis kutatóűrhajók, kb. 15 méter átmérőjűek és 5,5 méter magasak, melyeket a földi ember primitíven csak UFO-knak nevez.

Kiemelt cikkek

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 1. rész

Evukációs flották a Föld körül
Evukációs flották a Föld körül

 A kezdőlapon jó egy éve feltett hét alapkérdés megválaszolására eljött az idő :

1. Mik az ufók?

Olyan űrjárművek, melyeket a ( Földnél ) magasabban fejlett technikai civilizációk entitásai bolygók és/vagy naprendszerek közötti közlekedésre rutinszerűen használnak.

Azonban az „ufó” meghatározás természetesen nem pontos, sőt inkább cinizmusról és tudatlanságról tanúskodik, mivel ez a mozaikszó egyszerre tükrözi a mai ( bár már nem sokáig )  uralkodó, euro-amerikai típusú áltermészettudomány materialista szemléletét, másrészt azt is, hogy még a durvaanyagban észlelt jelenségeket is automatikusan letagadják, ha a mindennapi tapasztalat ellentmond a materialista elméleti rögeszméknek.

Bővebben ...

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

A kozmikus magyarság – a Mindenség kulcsa

Most, hogy közeledünk a galaktikus együttállás sorsdöntő napjához, és az ezzel együtt járó kibírhatatlan lelki feszültségeket is megtapasztalva, melyet a remény és kétség szinte percenkénti váltakozása okoz a Fény után vágyakozó lélekben, eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk a magyarság kozmikus küldetéséről, arról az örök és szent megbízatásról, melyet minden földi nép közül éppen a földi magyarság tagadott meg a legjobban!

Bővebben ...

Válasz az UFO-kutatás hét alapkérdésére 2. rész

Adamski találkozása Orthonnal
Adamski találkozása Orthonnal

2. Honnan jönnek?

 

Addig erre a kérdésre sem lehet kellő mélységben megadni a választ, amíg bizonyos tudati feltételekkel a kérdésfeltevő nem rendelkezik.

Mert ha az ilyen személy legalább elemi fokon nem alakított helyes képet az ufókról, hogy mik is lehetnek egyáltalán, addig a ’honnan jönnek?’ kérdésre adandó választ sem nagyon értheti meg.

Lássunk tisztán : az egész emberiség jelenlegi válságának a valódi oka magában a tudatban, az eddig évezredeken át kontrollált emberi tudatban keresendő, mely mai napig egy illúzió-világegyetemet érzékel maga körül, ami köszönő viszonyban sincs a világegyetemünkben lezajló valós folyamatokkal, a mindenséget irányító tényleges erőkkel és ezeknek a belső összefüggéseivel.

Bővebben ...

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Idővonalunk csődje - és egy megoldás 1. rész

Elég furcsa idővonalon vagyunk - vagy inkább ebben rekedtünk, mivel az események itt még olyanok, mint amikor egy régi zenegép zsinórját lejátszás közben kihúzzák a konnektorból, így az utolsó, már senkit sem érdeklő zeneszám, egyre halkulva, egyre akadozva ugyan, de még továbbfolytatódik - viszont az új, korszerű lejátszó sehol sincs, így az új időknek új dalai sem hallhatóak még.

Ez a fő probléma.

Bővebben ...